Esküvői tánc, Esküvői nyitótánc betanítás


Esküvői tánc

Az esküvői előkészületek bizony sok munkát igényelnek, hogy a nagy napon minden úgy történjen, ahogy azt megálmodtátok. Szervezés közben eszetekbe jut a szertartás, lagzi, zenekar, a tánc... Hoppá, hiszen a lakodalomban a "főszereplőkkel" szeretne mindenki táncolni - legalább egyet. Most bajban vagytok? Mi szívesen segítünk! Legyél menyasszony, vőlegény, örömapa, örömanya, egy kis gyorstalpaló és a tánc többé nem lesz akadálya a jókedvnek!

Szeretnétek a mulatságot nyitótánccal megnyitni?

Jó helyen jártok, mi éppen ebben tudunk segíteni Nektek. Az esküvőkön leggyakrabban az angol, illetve a bécsi keringőt szokták választani. Nektek is szívesen összeállítunk ezekből a táncokból egy szép koreográfiát, így a felejthetetlen estébe könnyedén belecsempészhettek egy apró meglepetést. Ha szeretnétek valami egészen egyedit, akár van kedvenc zenétek, hozzátok el ötleteitekkel együtt, és közösen készítünk belőle hozzáillő fellépést.

Éjfél után gyakran táncolnak gyertyafény keringőt.

Esküvői táncoktatásunk keretében ezt is megtanulhatjátok tőlünk! Vannak, akik bohókás tánccal szeretnék meglepni a násznépet, szívesen adunk ehhez is ötleteket!

Hivatalos vagy egy esküvőre, de nem tudsz táncolni?

Meghívást kaptál egy kedves rokon, barát, ismerős esküvőjére, ráadásul a lagziba is hivatalos vagy? Mindenki azt hiszi, nem tudsz táncolni? Bizonytalan a tudásod? Hát mutasd meg, hogy te vagy a táncparkett ördöge, gyere el partnereddel, vagy akár egyedül, és mi akár titokban bevezetünk a tánc rejtelmeibe!

Esküvői táncoktatás felsőfokon


Egy táncóra 45 perc, 5000,-Ft/pár/alkalom.


Jelentkezni emailben, vagy telefonon lehet.

A tanfolyamok helye: Győr, Ménfőcsanak, Horgas utca 17.

A 24 órán belül lemondott egyéni órák megtarottnak számítanak!
esküvői tánctanítás, egyéni táncoktatás, esküvői pár, nyitótánc

Esküvői Táncbemutató - GyőrTánc.hu
Esküvői Táncbemutató - GyőrTánc.hu